fbpx

Tietoa minusta

DIGIMARKKINOINTI EDELLÄ!

Bodyrituals_mervi

Olen työskennellyt yrittäjänä sekä muiden palveluksissa ja aina minua on kiehtonut palveluiden tuotteistaminen, myynti ja markkinointi.

Miten saada lisää asiakasvirtaa, näkyvyyttä tai miten asiakkaat löytävät palvelut joita myydään? Tämän, voisiko sano intohimon takia lähdin opiskelemaan markkinointia markkinointi-instituuttiin, josta valmistuin markkinnointiviestinnän erikoisammattitutkintoon. Nyt oppimani kautta voin tehdä asioita paremmin ja olla myös apuna muille yrittäjille.

Olen työskennellyt liikunta-, matkailu-, kaupan-, hotelli- ja kauneusalalla. Markkinointia olen päässyt ensimmäisen kerran tekemään 2000-luvun alussa kuntosalialalla ja sen jälkeen työskennellessäni kauneús,- matkailu-ja hotellialalla sekä liikuntakeskuksen palvelupäällikön roolissa. Vahvuutena digiosaamiseen voin sanoa Facebook ja Instagramin sisällön tuottaminen eri
keinoin.

Hieman lukuja minusta

Numerot puhukoon puolestaan

+ 100

Tyytyväistä asiakasta

Yli 25 v.

Työkokemus

+ 100

Valmista projektia

HALU TEHDÄ MONIPUOLISESTI JA AUTTAA

Kuusivuotta poissa Kainuusta ja muutto mieheni luokse Sotkamoon sai miettimään mitä rupeaisin tekemään työkseni? Lähdin katselemaan paluumuuttajan silmin ja miettimään onko jotain palveluita, joita voisi kehittää? Puuttuuko jotain, voisinko minä käyttää omaa osaamistani ja miten? Kävi ilmi useamman toimijan kanssa jutellessa, että tarvetta alueella on digimarkkinointipalveluille, mutta harva on kuitenkaan valmis palkkaamaan yritykseensä
kokoaikaista markkinoinnin tekijää. Jes! Nyt voin vihdoinkin ruveta käyttämään oppimiani
asioita sekä tuottamaan itse digiosaamista muille. Unohtamatta kuitenkaan hyvinvointi- ja kauneus palveluita, jotka ovat edelleen yritykseni palvelukonseptissa mukana.

PARASTA TYÖSSÄNI

on ehdottomasti monipuolisuus ja yrittäjyyden kautta pääsen tekemään omaa osaamistani monipuolisesti. Olen aina ollut luonteeltani utelias sekä kiinnostunut oppimaan jatkuvasti uutta. Tämä on erinomainen luonteenpiirre juuri digimarkkinointitehtävissä, jossa järjestelmät muuttuvat jatkuvasti ja uusia tapoja tehdä digitaalista markkinointia syntyy vähän väliä.

HALU AUTTAA

muita on ollut hyvinvointi- ja kauneuspalvelujen konseptien kehittämisen
kulmakivi, joka myös on digitaallisen markkinoinnin ajatus. Sinun ei tarvitse itse opetella kaikkea vaan voit ulkoistaa markkinoinnin tehtäviä minulle. Näin sinulla vapautuu aikaa niihin tehtäviin, jotka ovat sinulle yrityksessäsi olennaisempia ja tärkeimpiä..

Tutustu tarkemmin monipuoliseen palvelutarjontaani.

Minusta

BodyRituals Oy:n takana on moniammattilainen 46-vuotias Mervi Kähkönen. BodyRituals on syntynyt vuonna 2014 tuottamaan kauneuden ja hyvinvoinnin palveluja.

Palvelut

  • Kauneudenhoitopalvelut

  • Verkkokauppa

Ota yhteyttä

  • Ohjaajanpolku 7, 88600 Sotkamo

  • mervi@bodyrituals.fi

  • 0408332829

Seuraa minua somessa

vismapay_row-1024x137
Shopping Cart
Vieritä ylös