fbpx

Fleur's tuotteet

Fleur’s on ainoa kosmetiikan ammattibrändi, joka korostaa on ainoa kukkien tieteellistä, poeettista ja aistillista tehoa.

Laadukkaat Fleur's tuotteet saatavilla BodyRitualsin verkkokaupasta!

Fleur's puhkesi kukkaan vuonna 1998 kun Brigitte Gédouin loi brändin, joka pohjautuu hänen intohimoihinsa; kukkiin ja maalaamiseen. Materiaalit, värit, tuoksut... Fleur's ilmentää erinomaisesti kehittäjäänsä ja hänen taiteellista maailmaansa.

Alusta asti Fleur's on kehittänyt kimaltavia, ihastuttavia tuotteita ja hoitoja. Hiotun kukkaiset tuoksumaailmat ja ylelliset koostumukset, jokainen tuote herättää aisteja. Jokainen ammattihoito on ainutlaatuinen ja aistikas kokemus.

Fleur's hyödyntää kukkien tehokkuutta ja aistikkuutta tuotteissaan. 30 tarkoin valikoitua kukkaa on taltioitu Fleur'sin tieteelliseen aarteeseen, "Florariumiin", ja ne kaikki tuovat näkyviä ja todistettuja kauneustuloksia.

logo-p2695-cmjn (1)

Tilaa Fleur's tuotteet helposti verkkokaupastamme

Yhteistyössä

Kauneushoitola BodyRituals, Mervi Kähkönen

Kauneus ja itsestään huolehtiminen kokonaisvaltaisesti on ollut minulle tärkeää jo nuoresta pitäen. Kauneudenhoidon alalle olen ajautunut 2000-luvun alkupuolella. Ensimmäisen oman hoitolan perustin 2006 ja pienen tauon jälkeen 2014–2017 aukaisin hoitolan Pohjanmaalle. Nyt paluumuuttajana Kainuuseen on taas aika avata hoitolan ovet ja lähteä huolehtimaan asiakkaiden kauneudesta monipuolisilla palveluilla.

Kauneushoitola BodyRituals, Mervi Kähkönen

Liity BodyRituals kauneushoitolan uutiskirjeen tilaajaksi ja saa parhaimmat tarjoukset tietoosi ennen muita.

 • Kidekuja 2, 88610 Vuokatti

 • mervi@bodyrituals.fi

 • 0408332829

  Minusta

  BodyRituals Oy:n takana on moniammattilainen 46-vuotias Mervi Kähkönen. BodyRituals on syntynyt vuonna 2014 tuottamaan kauneuden ja hyvinvoinnin palveluja.

  Palvelut

  • Kauneudenhoitopalvelut

  • Verkkokauppa

  Ota yhteyttä

  • Kidekuja 2, 88610 Vuokatti

  • mervi@bodyrituals.fi

  • 0408332829

  Seuraa minua somessa

  vismapay_row-1024x137
  Shopping Cart
  Scroll to Top