Turpeen vaikutus hoitotapahtumassa perustuu sen sisältämiin bioaktiivisiin ainesosiin. Tärkeimmät vaikuttavat ainesosat ovat humushapot ja fulvohapot, joilla on kyky tunkeutua ihon läpi ja vaikuttaa sananmukaisesti pintaa syvemmältä. Niillä on myös kyky poistaa elimistöstä kuona-aineita. Turve sitoo tehokkaasti lämpöä, joka pysyy muuttumattomana pitkään. Lisäksi turve sisältää monia ihoa hoitavia aineita, kuten rautaa, kuparia, magnesiumia, mangaania ja sinkkiä.

Turvekylvyn korkea lämpötila kiihdyttää verenkiertoa ja aktivoi aineenvaihduntaa. Se sitoo reumatekijöitä ja kuona-aineita, parantaa hormonitoimintaa ja solujen uusiutumista. Hoitoturve sopii kaiken ikäisille. Sillä ei tunneta allergisoivaa vaikutusta. Kehon ylikuumenemisen johdosta suositellaan kuitenkin varovaisuutta sydän- ja verenpainetautia sairastaville. Myös raskaana olevien on syytä noudattaa varovaisuutta. Emme suosittele kokovartalohoitoja, mutta paikallishoidot sopivat hyvin niin sydän- ja verenpainetautia sairastaville kuin raskaana olevillekin. Hoitoturve on kasviperäinen tuote, joka sisältää vapaita estrogeenejä.

Turvehoito on ihanteellinen erilaisten iho-ongelmien kuten

 • ihottuman
 • psoriasiksen
 • aknen
 • hiuspohjan
 • säärihaavan
 • vaippaihottuman hoidossa
Turvehoidon on todettu auttavan myös seuraavien vaivojen
 • lihassärkyjen
 • nivelvaivojen
 • reumaattisten kipujen
 • turvotusten
 • verenkiertohäiriöiden hoidossa
Turvehoito lievittää tulehduksia kuten
 • "hiirikädet"
 • nivelrikot
 • niska- ja hartiaseudun lihakset

TURVEHOITOJEN HINNASTO

Turvehoito jaloille 30min 43€

Jalkaterät upotetaan lämmitettyihin turvehoitopusseihin ja levitetään turve koko jalkaterän alueelle. Turvehoito parantaa jalkojen verenkiertoa ja kylmänkestävyyttä! Hoitoon voit ottaa lisäpalveluna esim. turvenaamion kasvoille tai vaikka päähieronnan.

Turvenaamio kasvoille 30min  29€  , 8 x sarja 200€     

Kasvot puhdistetaan ensin huolellisesti. Turvetta levitetään kasvoille ja kaulalle paksu kerros. Käytämme turvetta 40- asteiseksi lämmitettynä, jolloin sen vaikutus on tehokkaampi. Turvenaamion annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia. Turvenaamio sopii sekä kuivalle että rasvaiselle iholle. Se sopii myös nuorelle atooppiselle ja akneiholle. Vilkastuneen verenkierron takia voi iho punoittaa jonkin aikaa naamion jälkeen.

Selkähieronta turvehauteella 60min  65€

Selän alueelle levitetään 40-asteiseksi lämmitettyä turvetta, joka peitetään kelmulla. Kelmun päälle laitetaan turpeella täytetyt lämpöpakkaukset, jotka antavat todella mukavan lämmön ja turpeen bioaktiiviset ainesosat imeytyvät tehokkaasti. Sillä aikaa kun turve on selässä, hierotaan pää ja kädet. Turvenaamion poiston jälkeen aloitetaan kuivakuppaus selän alueelle, jonka jälkeen selkä hierotaan.

Selkähieronta turvehauteella + takareidet + pohkeet 1h 30min  85€

Selän ja jalkojen alueelle levitetään 40-asteiseksi lämmitettyä turvetta, joka peitetään kelmulla. Kelmun päälle laitetaan turpeella täytetyt lämpöpakkaukset, jotka antavat todella mukavan lämmön ja turpeen bioaktiiviset ainesosat imeytyvät tehokkaasti. Saat nauttia turpeen lämmöstä hetken itseksesi. Turvenaamio poistetaan ensin jaloista, jotka hierotaan kuivakuppauksella sekä käsin. Jalat peitetään lämpöpakkauksilla, jonka jälkeen turvenaamio poistetaan selän alueelta. Selkä käsitellään kuivakuppauksella sekä hieronnalla.

Turvehoito selluliitille 1h 15min 76€ , 6 x sarja 420€ , 12 sarja 780€

Selluliittihoito tehdään reisille, pepulle ja vatsalle. Nämä alueet peitetään turpeella ja kääritään kelmuun, jonka jälkeen asiakas menee makaamaan infrapunapussiin 40 asteeseen puoleksi tunniksi. Turvenaamion poiston jälkeen aloitetaan kuivakuppaus kyseisille alueille. Lopuksi levitetään selluliittivoide. 

HUOM! Tarvitset infrapunapussia varten pitkähihaisen paidan, pitkälahkeiset housut (esim kalsarit tai jumppahousut) sekä sukat. Huomioithan myös, että turvetta saattaa joutua alusvaatteille.

Tulemme tekemään myös turvesaunotuksia sinun saunallesi!! Ota yhteyttä!!

Selkähieronta turvehauteella + takareidet + pohkeet

Turvenaamio kasvoille 30min

Kuvateksti

Kuvateksti