Matis - arvostettu ja suosittu ammatti-ihonhoitosarja

Ranskalainen, ylellinen Matis-ihonhoitosarja tarjoaa kokonaisvaltaisen valikoiman laadukkaita, ihoa hoitavia ja vahvistavia tuotteita kasvoille ja vartalolle, joilla kaikilla on vaikuttava ja näkyvä teho ihonhoidossa. Tuotteiden muotoilu, tuksu, väri ja koostumus hemmottelevat kaikkia aistejasi. Mikäli vaadit parasta laatua ja tehokkainta hoitavuutta, Matis on sinun sarjasi.

Cell Expert

Hoitotuote, jota voit käyttää vuosia. Cell Expert TM on mullistava tehotuote, joka suojaa ihon kantasoluja ympäröivää aluetta ja pidentää näiden solujen kykyä aloittaa ihon uudistaminen. Iho on suojattu ulkoisilta stressitekijöiltä.

TULOS

 1. ·         Ihosta tulee kirkkaampi ja tasaisempi.
 2. ·         Iho näyttää päivä päivältä nuoremmalta.

Corrective Response

KORJAAVA

Lääketieteellisen kosmetiikan inspiroima. 
Corrective Response taistelee ensimmäisiä
ikääntymisen merkkejä vastaan. Huppuaktiiviaineidensa ansiosta soveltuu kaikille naisille ja miehille 30 ikävuodesta lähtien vähentäen ikääntymisen merkkejä ja juonteita kolmoisvaikutuksellaan: rentouttaa, täyttää, uudistaa.

TULOS
 1.  Iho on sileä ja rentoutunut. Juonteet ovat poispyyhkiytyneet.
 2. Ajan myötä iho näyttää nuoremmalta ja täyteläisemmältä. Iho hehkuu nuorekkuutta

INTENSIVE RESPONSE

KORJAAVA

Uusi Matis anti-ageing linja. Matis laboratorioidenhuippu linja vaativalle, tuloksia ja teknisyyttä arvostavalle naiselle.Ainutlaatuinen yhdistelmä aktiiviaineita, teknisiä koostumuksia ja tieteellisesti todistettuja tuloksia.Täydellinen linja ihon uudistamiseen, kiinteyttämiseen ja nuorekkuuden ylläpitämiseen.

TULOS

 1. kiinteyttä, pehmeyttä ja miellyttävyyttä
 2. ikääntyneelle iholle.

YOUTH RESPONSE

ENNALTAEHKÄISEVÄ

Kehitetty vastamaan n.25 - 40-vuotiaan ihon tarpeisiin ja taistelemaan ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä vastaan. Matis tarjoaa täydellisen vastauksen kaikille, jotka haluavat säilyttää ja ylläpitää ihonsa kauneuden sekä ehkäistä ajan tuomia ihovaurioita.


TULOS

 1. Iho on puhdas, hyvin kosteutettu, hoidettu,ravittu, uusiutunut ja suojattu.
 2. Pysyvästi kaunis iho

DELICATE RESPONSE

ROUHOITTAVA

Iho on puhdas, hyvin kosteutettu, hoidettu,ravittu, uusiutunut ja suojattu.Pysyvästi kaunis iho. Erityisesti herkälle ja helposti reagoivalle sekä tilapäisesti rikkoontuneelle iholle kehitetty. Täydellinen linja tuotteita, jotka palauttavat iholle sen tasapainon, pehmeyden ja miellyttävyyden. Tuotteet sisältävät runsaasti rauhoittavia, kosteuttavia, ravitsevia ja suojaavia aktiiviaineita. Niiden silkkinen koostumus ja rentouttavat tuoksut edistävät ihon pehmeyttä ja hyvinvointia. Linjan erikoisuus: Matispehers - hippuset. Edistykselliset mikrokapselit vapauttavat sisältämänsä rauhoittavat aineosat tuoden miellyttävyyttä herkälle iholle

TULOS

 1. Iho on rauhoitettu, miellyttävän pehmeä ja paremmin suojattu.

PURITY RESPONSE

TASAPAINOTTAVA

Auttaa seka- ja öljyistä ihoa saaman takaisin puhtautensa ja hehkunsa. Dermatologisesti testattu erityinen tuotevalikoima puhdistaa ihon hellävaraisesti. Se kohentaa ihon ulkonäköä, säätelee talieritystä, tasapainottaa epidermistä, vähentää ja ehkäisee epäpuhtauksien muodostumista. Tuotteet myös kosteuttavat ja jättävät iholle mattapinnan. Kattava tuotevalikoima tuo seka- ja öljyiselle iholle raikkautta ja kauneutta.

TULOS

 1. Iho on puhdas ja mattapintainen.
 2. Ihohuokoset ovat pienemmät, iho on sileä ja kirkas.

VITALITY RESPONSE

AKTIVOIVA

Linja tuo rasittuneelle, stressaantuneelle ja elottomalle iholle vitamiineja, ravinteita ja energiaa, joita se tarvitsee solujen pitkäkestoiseen vastustuskyvyn vahvistamiseen ja suojaamiseen. Helmeilevän sitruksen tuoksuinen kohdennettu, mielihyvää tuova tuotelinja. Tuotteet on kehitetty vastaamaan erityisesti urbaanin elämän rasittaman ihon vaatimuksiin.

TULOS

 1. Iho saa takaisin hehkunsa ja energisyytensä. Iho on hyväkuntoinen, hehkuva ja säteilevä. 
 2. Iho on hoidettu ja näyttää nuoremmalta

EYE RESPONSE

SILMÄNYMPÄRYSHIOLLE

Silmänympärystuotteet tuovat silmänympärysiholle kaiken sen tarvitseman hoidon biomimeettisten ja bioyhteensopivien koostumustensa ansiosta ihoa kunnioittaen. Täydellinen tuotevalikoima iholla hyvin siedettyjä erikois- ja rauhoittavia tuotteita, jotka huomioivat silmänympärysihon pH:n herkkyyden. Tuotteet vahvistavat, uudistavat ja suojaavat silmänympärysihoa ja                                                          säilyttävät sen hehkun ja kauneuden.

TULOS

 1. Kirkas iho
 2. Levännyt ja hehkuva silmänympärys.