Stagecolor - luonnollisen kauneutesi korostamiseen

Kaunis muotoilu, pelkistetty tyyli ja laadukkaat ainesosat ovat Stagecolor-meikkisarjan ydin.

Laadukas Stagecolor-ammattisarja syntyi noin 30 vuotta sitten kauneudenhoidon ammattilaisten tarpeesta saada hyvä ja luotettava meikkisarja myös kosmetologeille. Suomen markkinoilla sarja on ollut jo yli kymmenen vuotta ja löydät Stagecolor-tuotteet kauneushoitoloista ja meikkistudioista kautta maan.

Meikinpohjustus

Kiinteä BB-voide

2nd skin meikkivoide

STAGECOLOR Samettiset ja runsaspigmenttiset luomivärit yksittäisinä tai neljän värin paleteissa. Pehmeät ja kosteuttavat huulikiillot useissa eri väreissä. Classic huulipunat kosteuttavat ja antavat väriä arkeen. Long lasting huulipunat hurmaavat upeilla punaisen eri sävyillä. Mattamainen ja erittäin peittävä koostumus. Ripsiväreissä showstar pidentää, dramatic volume tuuheuttaa, false lash tuo näyttävyyttä ja waterproof kestää vettä ja kulutusta. Pitkäkestoisessa Forever eyelinerissa on tussimainen kärki, liquid eyeliner on perinteisempi nestemäinen rajausväri. Upeat, jauhemaiset sparkling powder luomivärit yllättävät monipuolisuudellaan. Voit laittaa niitä luomiin, poskiin, käyttää korostamiseen, sekoittaa huulikiiltoon...

Nestemäinen peiteväri, sopii myös kuivaihoisille. Hienojakoiset poskipunat, joissa varjostus-, poskipuna- ja korostusvärit samassa paletissa. Pehmeät huultenrajauskynät sekä kajalit.. valmis Mineraalimeikkipohja, peittää ja pysyy kevyenä. Cream concealer, kiinteä peiteväri. Kiinteä BB voide, kaksi sävyä. Meikki/kivipuuteri, kaksi sävyä. HD puuteri, väritön, hienojakoinen, luonnollinen.

Fixing powder on hienojakoinen, väritön irtopuuteri. Tekee Body& face meikkivoiteen kanssa ihon pinnasta vedenkestävän ja muiden meikkivoiteiden kanssa vettä hylkivän. Eyeprimer, rasvaisen silmäluomen paras kaveri! Tekee kuivuessaan kalvon luomen pinnalle ja ei päästä ihon omaa rasvaa siitä läpi. Wax liner, huultenrajojen pohjustuskynä. Vaha auttaa pitämään huulipunan paikoillaan. Face primer, koko kasvojen pohjustustuote. Tasoittaa ihon pinnan ja tekee meikkivoiteesta vielä kestävämmän. Body&face meikkivoide, kasvoille ja vartalolle. Kestävä, kosteuttava, riittoisa, runsaspigmenttinen...

Stick meikkipohja, luonnollinen tai peittävä,samettinen, valmis meikkipohja. Voi käyttää myös ns peitepuikkona paikallisesti. Sopii ehdottomasti myös miehille! BB-voide, kosteuttaa,raikastaa, tasoittaa ihon pienet virheet, luonnollinen. 2nd skin serum meikkivoide, kuin toinen iho, seerumin kaltainen meikkivoide, ultraohut, runsaspigmenttinen, pitkäkestoinen, ei kasaannu juonteisiin, täydellinen!