fbpx

VIE COLLECTION Time control rich 50 ml – ihoa kiinteyttävä hoitovoide.

125.49

Ihoa kiinteyttävä hoitovoide.

Vie Time Control Rich -hoitovoide sisältää runsaasti ihoa kiinteyttäviä, juonteita madaltavia ja kasvojen ääriviivoja selkeyttäviä vaikuttavia aineita. Välittömästi levityksen jälkeen iho tuntuu sileämmältä ja miellyttävämmältä. Kuukaudessa* iho on kiinteämpi ja juonteet ovat silminnähden matalammat.

Ylellisen nautinnollisen tuntuinen hoitovoide sulaa ihoon ja täyttää ihon kosteuttavilla ja ravitsevilla vaikuttavilla aineilla. Ohuen aikuisen ihon miellyttävyys ja pehmeys palautuvat. Naisellinen kukkais-hedelmäinen tuoksu.
*) Kliiniset testit 24 naiselle, joka käyttivät tuotetta kahdesti päivässä.

  • EGF-TYYPPINEN PEPTIDI, kemiallisesti tuotettu peptidi, jolla on samankaltainen molekyylirakenne, kuin ihon luonnollisilla kasvutekijöillä. Madalta juonteita, silottaa ja uudistaa ihoa
  • PRO-COLLAGEN PEPTIDI, synteettiset peptidit kiinnittyvät fibroblast-soluihin ja lisäävät kollageenituotantoa huomattavasti. Ihon joustavuus palautuu, iho tiivistyy ja kiinteytyy.
  • HIVENAINEET JA MINERAALITmineraaliyhdiste koostuu PCA:n suoloista: natriumista, magnesiumista, sinkistä ja mangaanista. Iho uudistuu, vahvistuu ja on ladattu energialla.

*) Kliiniset testit 24 naiselle, joka käyttivät tuotetta kahdesti päivässä.Raaka-aineen in vitro -testi.

Käyttö:
Levitä aamuin ja/tai illoin puhtaalle iholle yksin tai ihon tarpeen mukaisen hoitoseerumin päälle.

Parabeeniton.

Valmistaja: VIE COLLECTION

Tuotekoodi : 700401

Tuotteen nimi: Time control rich 50 ml

Korjaava ja kiinteyttävä voide

Shopping Cart
Scroll to Top