Matis-Hydra-Nutri Expert kasvohoito 60 min 77€

Kasvohoito, jossa valitaan asiakkaan ihon mukaan kahdesta eri vaihtoehdosta oikea, joko kosteuttava tai ravitseva hierontavoide. Hierontavoiteet kostetuttavat ja tekevät suojaavan kalvon minimoimaan liiallista kosteuden haihtumista. Hoito alkaa ihon puhdistuksella, kuorinnalla aina päättyen loppuvoiteisiin.

Syväpuhdistava ultraäänikasvohoito 60min 76€ kasvohieronnalla 90min 98€

Ultraäänikasvohoito on hellävarainen ja kivuton mutta tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa, hoito soveltuu kaikille ihotyypeille. Ultraäänikasvohoito poistaa iholta kuollutta pintasolukkoa ja irrottaa epäpuhtaudet iholta sekä irrottaa talin pois ihohuokosista, ilman mekaanista ärsytystä. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja pehmeä.

Rauhoittava ja kosteuttava herkän ihon kasvohoito 60min 61€

Ihoa hellivä raikkaan tuoksuinen hoito. Ihanteellinen ratkaisu kuivalle, ärtyneeltä, punoittavalle ja kiristäville iholle.

Kevyt happokuorinta 60min 69€

Uuden sukupolven kaksivaiheinen happokuorinta on erinomainen ratkaisu ihon nuorentamiseksi ja sen energian palauttamiseksi. Lisänä ylellinen Matisin ihoa kiinteyttävä hieronta, joka tehdään kasvojenhierontarullalla. Hoidolla on ihoa tasapainottava ja syväkosteuttava vaikutus. Sopii kaikille ihotyypeille.

Matis-täydellinen ihonpuhdistus 80 min 90€

Täydellinen kasvohoito, jossa iho puhdistetaan mekaanisesti. Lisäksi hoito sisältää höyrytyksen, kuorinnan, naamion sekä kasvojen ja kaulan hieronnan.

Kiinteyttävä kasvohoito ja kipsinaamio 60min 78€

Kasvonpiirteitä kohottava ja kiinteyttävä ylellinen MATILIFT-hieronta ja lämmittävä kipsinaamio nuorentavat ja häivyttävät ryppyjä. Akasia (Acacia Senegal), jasmiinivaha, inca inchi -öljy ja useat muut ihoa nuorentavat kasviuutteet auttavat palauttamaan ihon pehmeyden, ehkäisevät ryppyjä, kiinteyttävät ja palauttavat kuulaan ihonvärin. Ei herkälle iholle. Hoito sisältää vitamiini juoman

Réponse corrective Lotion Hyaluronic Performance

Réponse corrective Fill'up

Vitality M- nuorten kasvohoito 45min    45€
 
Vitality M, peel off hoito on tarkoitetttu nuorille  15 ikävuodesta eteenpäin. Se kosteuttaa, ylläpitää elinvoimaa nuoressa ihossa ja on loistava hoito kaikille ihotyypeille! Tämä on hyvä ensimmäinen kosketus kasvohoitoihin.
Korjaava, kosteuttava ja juonteitta täyttävä kasvohoito  60min   88€

Corrective Response taistelee ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä vastaan. Huippuaktiiviaineidensa ansioista linja soveltuu kaikille naisille ja miehille 30 ikävuodesta lähtien vähentäen ikääntymisen merkkejä ja juonteita kolmoisvaikutuksellaan; rentouttaa, täyttää uudistaa

Elinvoimaa ja vitamiineja sisältävä kasvohoito    60min   78€

Ihaanteellinen hoito, joka tuo tuo rasittuneelle, stressaantuneelle ja elottomalle iholle vitamiineja, ravinteita ja energiaa, joita se tarvitsee solujen pitkäkestoiseen vastustuskyvyn vahvistamiseen ja suojaamiseen. Helmeilevän sitruksen tuoksuinen kohdennettu, mielihyvää tuova tuotelinja. Tuotteet on kehitetty vastaamaan erityisesti urbaanin elämän rasittaman ihon vaatimuksiin. Aktivoiva Iho saa takaisin hehkunsa ja energisyytensä. Iho on hyväkuntoinen, hehkuva ja säteilevä. Iho on hoidettu ja näyttää nuoremmalta.